As part of a campus-wide administrative reorganization, Swarthmore College has moved their development, gift records and alumni relations staff into a classic 1960s-era office building, located just off campus. In a design-build agreement, CVMNEXT was asked to undertake the complete renovation of these 13,000 SF over two floors into contemporary new offices.

The client and user groups wished to create a modern, open and collaborative work environment. Responding to this challenge, CVMNEXT worked with the architect and engineers to develop an innovative approach focused on the careful removal of extraneous building elements and finishes, creating a light-filled environment that is versatile enough to accommodate the various functions of the department. The project also includes new mechanical systems.

Location: Swarthmore, PA
Architect:
Bohlin Cywinski Jackson